11.05.2021

Facaderenovering blok A

Hvad sker der nu?

 

INFORMATION OM FACADERENOVERING

Ejendomskontoret har modtaget nogle henvendelser fra beboere, der ikke oplever at der er informereret godt nok omkring facaderenoveringen, så det vil vi hermed forsøge at råde bod på.

Indledningsvis er det jo sådan, at renoveringen er en del af vedligeholdelsen af bygningen, og derfor noget der SKAL foretages med jævne mellemrum (år imellem) – som det ofte er med store renoveringsopgaver kan det føles skidt mens det står på, men resultatet skulle jo gerne ende ud i at bygningerne kan holde mange år endnu, og ikke står og forfalder…. Desuden er det noget, beboerne selv har vedtaget!

Når man udfører arbejder udendørs er arbejdet afhængigt af vind og vejr, så dette er KUN vejledende tidsplan – hvis det styrtregner i 14 dage, bliver projektet forlænget…

Enkelte har været nervøse for om bygningen nu bliver pakket ind hele sommeren og at man ikke kan opholde sig på altanen og nyde hvis solen skinner….. sådan er det ikke.

Først og fremmest bliver der opsat stillads 120 meter startende fra nr 71 og frem – først på havesiden, og efterfølgende på parkeringssiden.

Herefter går malerne i gang med at afrense metallet, hvorefter der bliver malet fra mandag d.17/5-21.

Malerne skal ikke ind i selve lejlighederne (dog er de nødt til at komme ind, hvor der er fransk altan – info herom følger), men der skal være arbejdsplads til dem så de kan afrense og male metalplader på siderne inde på altanen – andet bliver der ikke malet på altanerne! – Sørg venligst for at der er ryddet langs hele altanbrystningen og en meter ind på altanen.

Malerne dækker jeres vinduer til for at undgå malerstænk på vinduerne (så er der heller nogen, der kan kikke ind) og sætter en seddel op på vinduet og altanen når de er i gang i jeres lejlighed. Husk de kan godt være i gang flere steder og ikke kun arbejde ved et lejemål.

Arbejdet kører i ryk af ca. 3 uger – (5-6 opgange af gangen), herefter tages de første 30 meter af stilladset, som så bliver opsat i modsatte ende. Dvs man kan forvente at stilladset står ca. 3 uger i 30 meter af gangen (hvis det giver mening…)

Samtidig med facademalingen vil underpladerne under taget (berører tagboligerne) blive udskiftet og altanadskillelserne bliver udskiftet/repareret hvor det er nødvendigt, og vandnæserne under vinduerne bliver skruet fast (så vi fremadrettet undgår at de falder ned).

De gule/røde tværstolper, der sidder under tag-udfaldet bliver fjernet.

Tagboliger: Vi anbefaler at altanen ryddes helt for store møbler – er dette umuligt, må I kontakte ejendomskontoret – så maleren kan kontakte jer (vi kommer IKKE og rydder)

Efterhånden som arbejdet skrider frem bliver stilladset flyttet om på forsiden af huset (mod p-plads), hvor håndværkerne også vil udskifte og male underpladerne på svalegangen samtidig med at facaderne også bliver afrenset og malet her.

Sommerblomster på altanen må desværre vente til arbejdet er færdigt – man kan ikke undgå at stænke på blomsterne, jorden skal fjernes fra altankasser (de faste på bygningen). Det ødelægger malingen. Så derfor må man heller ikke vande eller aske på altanen - bliver malingen udsat for vand, jord mv, er det forfra med projektet.

Vi håber hermed at have besvaret de fleste spørgsmål man måtte have i forbindelse med dette store projekt.

Næste nyhed

Udlevering af fjernede cykler

Forrige nyhed

Ejendomskontoret lukker