07.07.2021

Facade

Facade, altanmaling og blomsterkasser (indsats)

Kære beboere
Efter nogle startvanskeligheder kører facade malingen nu som forventet. Seneste vi har fået oplyst fra malerfirmaet, er at de forventer at være færdige med HELE Bybjerget i slutningen af september - igen afhængig af vejr mv.
Vi kan derfor ikke oplyse præcis hvornår de går i gang i de 2 andre blokke, da vi så kan risikere at komme til at sige noget forkert. Vi skriver når vi ved det med sikkerhed.
Flere har også efterspurgt altankasser, men vi har store udfordringer med at skaffe dem, da nye modeller er bredere (indenfor den prisramme vi kan tillade os), men så snart vi ved noget mere, så sender vi også information ud omkring det. Alternativt må man købe for egen regning.
Samtidig er der også ved at blive indkøbt maling, så I kan male det grønne træ og hvide masonitplader på altanerne. Det er helt frivilligt, og blot et tilbud, hvis man ønsker at friske altanen op.
Vi skriver også når det er på lager, men I skal selv skaffe pensler. Blot til info, så kommer ejendomskontoret ikke og maler - det er noget man selv skal gøre.
Indskudt sætning: Jord mv fra gamle altankasser skal i den grønne container i blok E (ved 115) - gamle plastik altankasser i containerskuret.
Mvh.
Ejendomskontoret

Næste nyhed

Status - fibernet

Forrige nyhed

Pas nu pænt på vores bygninger og område