SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

KLIK HER FOR AT FINDE EN BOLIGAFDELING

Femten års jul i Rheumpark

Jean Aubert har i femten år været med til at arrangere jul for beboere i Rheumpark, som mangler et sted at holde jul.

Nogle gange kan det være svært at få julen til helt at hænge sammen. Derfor holder Jean Aubert juleaften for medlemmer af beboerklubben Poter og Kløer i Rheumpark, som mangler et sted at holde juleaften.

Jean er kasserer i beboerklubben Poter og Kløer i Rheumpark. Her har hun de sidste femten år arrangeret jul for klubbens medlemmer og andre, der også har lyst til at være sammen med nogen juleaften. Sidste år deltog 14.

Der kan være mange forskellige grunde til, at en aften i Poter og Kløers julepyntede klubværelse er en god løsning, siger Jean Aubert. Familien bor måske langt væk, eller også er beboeren del af en sammenbragt familie, hvor det er svært at finde ud af, hvor julen skal fejres.

-Vi starter kl. 17.30, hvor folk kommer ned. Jeg dækker bord, mens folk hjælper til. Vi sætter bordene sammen, så alle kan snakke med alle. Ikke bare et langt bord. Det fungerer ikke. Så serverer jeg maden. Vi serverer både and og flæskesteg, selvfølgelig! Og så fortæller vi gode historier, og får en fremragende aften ud af det, siger Jean Aubert.

22.dec.2014/ehh