SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

KLIK HER FOR AT FINDE EN BOLIGAFDELING

Murergården fejrede sin 40 års fødselsdag

Et festligt arrangement samlede Murergårdens beboere for at fejre boligafdelingens fødselsdag. Aktiviteterne for personer i alle aldre gjorde dagen til en succes.

- Jeg fik mange positive tilbagemeldinger. Mange fortalte mig, at det havde været en fed dag, siger Lone, der er ejendomsmester i Hovedstadens almennyttige Boligselskab II's afdeling Murergården, om dagens aktiviteter.

De omkring 100 deltagende beboere kunne nyde godt af de forskellige aktiviteter, boligforeningen havde arrangeret. Der var en bestemt aktivitet, der var mest populær.

- Børnene var mest pjattede med sumobrydning, hvor deltagerne fik en sumobryderdragt på, og derefter skulle kæmpe mod hinanden, siger Lone om aktiviteten, der samlede både børn og voksne.

Klokken 18 kom maden på bordet, som 'Ishtar – de etniske rødstrømper' havde sørget for. Ishtar er et frivilligt værksted og rådgivningscenter for kvinder med anden etnisk baggrund, der også leverer mad til større arrangementer. Til fødselsdagen stod menuen på lækre mellemøstlige retter, og alle deltagerne nød den gode mad.


Billede: Lørdag den 15. august var en dejlig dag, hvor beboerne kunne hygge sig med hinanden, børnene kunne lege med sumobryderdragter og alle kunne nyde den farverige mad.

04.09.2015/mgl