SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

KLIK HER FOR AT FINDE EN BOLIGAFDELING

Slotsherrens Have kom under nyt tag

90 rækkehuse i Rødovre har fået nyt tag, tagvinduer, bedre isolering og ventilation. Onsdag var der rejsegilde.

-Vi håber, at vi nu kan spare en masse penge på varmeregningen. Vi kunne nemlig se lige gennem det gamle tag, så utæt var det. Så jeg er super glad for at vi har fået et nyt tag. Sådan siger Hanne Andersen, der er beboer i et af de smukke rækkehuse i Slotsherrens Have i Rødovre, der ejes af Rødovre almennyttige Boligselskab.

Hanne Andersen og andre beboere og håndværkere deltog onsdag i rejsegildet for at markere, at arbejdet med den store tagrenovering går mod sin afslutning.

-Det har været en lang rejse, men forløbet har været godt. Jeg vil gerne sige tak for det gode samarbejde med håndværkerne. Og også en stor tak til de mange frivillige i byggeudvalget. I har lagt mange timer i arbejdet, sagde afdelingens formand, Susanne Engel-Andreasen.

Inspireret af Jacobsen
Tagrenoveringen af rækkehusene i Slotsherrens Have har været lidt af en udfordring for bestyrelsen.
-Boligerne er nemlig delvist fredet, hvilket har betydet, at kommunen har været meget involveret og for eksempel har haft det sidste ord, da vi skulle vælge tagsten, siger afdelingsformanden.

Rækkehusene er fra 1951 og tegnet af arkitekt Knud Thorball, der på et tidspunkt delte tegnestue med sin verdenskendte kollega, Arne Jacobsen. Husene i Slotsherrens Have er da også stærkt inspireret af Jacobsens byggestil.
Også DAB’s direktør, Niels Olsen, var til stede ved rejsegildet.

-Slotsherrens Have er en af perlerne i det almennyttige byggeri i Danmark. Til håndværkerne vil jeg gerne sige tak for det gode arbejde og de mange flotte detaljer. I er med til at skabe fremtidens hjem. Beboerne skal også have en tak. En tak fordi de har taget arbejdet og roderiet undervejs så pænt.

 

29.maj.2015/kew

Billedtekst
Der var pølser, øl og sodavand til de mange beboere og håndværkere, der var mødt op til onsdagens rejsegilde. Yderst til venstre står afdelingens formand, Susanne Engel-Andreasen.