SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

KLIK HER FOR AT FINDE EN BOLIGAFDELING

12 nye familieboliger er klar til brug

Ombygningen af de 29 ungdomsboliger er nu overstået, og de har forvandlet sig til 12 flotte familieboliger.

Bygningen, der ligger på Dr. Kaarsbergsvej i Sorø, er blevet totalrenoveret. Hvad der før var 29 ungdomsboliger, nu er blevet til 12 store, moderne og flotte familieboliger.

Boligafdelingen, der i øjeblikket hører til Boligselskabet Ankerhus, men snart bliver en del af Sorø Boligselskab, har fået en mørkegrå facade, og den passer godt sammen med de andre bygninger i området.

Til åbent hus for nogle weekender siden besøgte 220-250 mennesker bygningen, så det tyder på, at de 12 familieboliger virker som et populært valg.

Otte boliger er allerede optaget, og de kommende beboere kan nu glæde sig til den korte afstand til centrum og skoven, der begge ligger lige i nærheden.

Der er i øjeblikket også tale om at skifte navn fra Sorø Kollegiet til et navn, der passer godt med de blomstrede naboer i området: Syrenhaven. Måske kan de nye beboere nyde syrenbuske til foråret.

05.oktober.2015/mgl

Billedtekst: Sådan så det ud til rejsegildet, og nu kan de kommende beboere glæde sig til at flytte ind i de flotte, store boliger, der er støjdæmpede og energivenlige.