SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

KLIK HER FOR AT FINDE EN BOLIGAFDELING

Fodboldfest i Køge

Der er gang i Køges unge, specielt når det kommer til fodboldens verden. Den passion har HB Køge, institutionen Spidsen i Ellemarken og Helhedsplanen i Køge brugt i et sjovt og energisk fodbold arrangement for 55 unge køgensere.

På fodboldbanen og videre til klubhuset Spidsen var der fuld fart over feltet, da 55 af Køges unge mødtes til en dag i fodboldens tegn.

Dagens program stod først på udendørs fodboldtræning, så en stor bordfodboldturnering i Spidsen for så til sidst at se en live fodboldkamp mellem Wolfsburg og Everton.

De unge mødte deres idoler fra HB Køge, som trænede med de unge talenter ude på banen. Senere i den store hal i Spidsen fortalte fire fodboldspillere om deres oplevelser fra fodboldens verden, mens et opmærksomt publikum lyttede og spurgte ind til dem.

Gode kræfter i samarbejde
Dagens arrangement er resultatet af et samarbejde mellem Helhedsplanen i Køge, HB Køge og institutionen Spidsen i Ellemarken.

De tre parter har haft målet at give de unge gode oplevelser og vise dem, at der er rigeligt med muligheder for unge i Køge.


Pia Mckee fra Helhedsplanen i Køge ser arrangementet som en stor succes.
- Det har været vigtigt for os at bringe de forskellige foreninger sammen i Køge, som kan skabe sjove oplevelser for de unge her i byen. Vi vil gerne vise de unge, at der er interesse for dem fra hele deres lokalområde, siger Pia Mckee. 

28.nov.2014/ehh

Billedtekst:
- Det er sjovt at komme ud til et arrangement, hvor der er så mange unge, der har ambitioner for fodbold, og som virkelig vil det. Alle os her har siddet i samme sted som jer, siger fodboldspiller Anders Nielsen (midten til venstre) til deltagerne.

Der var mange tætte kampe ved bordfodboldbordene.