SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

KLIK HER FOR AT FINDE EN BOLIGAFDELING

Når alt flasker sig

Mange års anciennitet på venteliste til bolig i Skælskør Boligselskab gav fuld gevinst, da ægteparret Jenny og Niels Ebbe Christensen med et kort ophold i sommerhus kunne flytte direkte fra deres hus gennem 30 år til drømmelejligheden på Præstevangen lidt uden for den smukke, gamle kystby.

- Vi blev skrevet op allerede i 1992 til netop denne lejlighed, hvor vi flyttede ind 1. januar i år, fortæller Niels Ebbe. Han og hustruen Jenny har ikke været i tvivl om, at når de en dag ikke orkede at passe hus og den store have i deres villa, ville bo i den lyse, venlige og topmoderne lejlighed med udsigt til åbne, grønne arealer og den ældgamle, historiske Møllebakken. I to måneder måtte Niels Ebbe og Jenny bo i et lejet sommerhus mens de ventede på at flytte ind i lejligheden på Præstevangen

- Egentlig er det utroligt, at vi får solgt vores hus til den første, der kommer og ser på det, og så allerede nogle dage efter får tilbudt en lejlighed i præcis den blok, vi allerhelst vil bo i. Og som vi har haft et brændende ønske om at bo i gennem mange år, siger Jenny over en kop kaffe i den solbeskinnede stue. Her dufter stadig svagt af ny maling og lyset flimrer over det velholdte bøgeparketgulv.

Lejligheden bærer stadig præg af den store oprydning af indbo, som flytningen til en noget mindre lejlighed har udløst, men de sidste detaljer skal nok komme på plads, mener Jenny der er glad for at det største slæb er godt overstået. Ægteparret har boet i Skælskør siden 1974, og de har slået så solide rødder, at en flytning til en ny egn er utænkelig for dem begge.

- Vi vil også leve vores alderdom i byen, og det var en af årsagerne til, at vi blev skrevet op i Skælskør Boligselskab for 25 år siden. Det er nok noget af det bedste vi kunne gøre. Undervejs har vi fået tilbudt flere lejligheder, som vi har sagt pænt nej tak til, og at det så lykkedes os at få den rigtige lejlighed på det rigtige tidspunkt, er ret heldigt. Men det viser jo også, at anciennitet på ventelisten virker som den skal, siger Niels Ebbe.

28.jan.2015/jpe

Billedtekst: Jenny og Niels Ebbe Christensen flyttede direkte fra deres hus gennem 30 år til drømmelejligheden i Præstevangen i Skælskør Boligselskab