SØGER DU ET ERHVERVSLEJEMÅL?

SØGER DU EN NY BOLIG?

DABs boligsøger
LEDIGE BOLIGER

STYRINGSREFORMEN - SPØRGSMÅL OG SVAR

En lærerig dag

Alle medarbejdere i DAB var torsdag på besøg i almene boligafdelinger.

Det blev en lærerig dag for samtlige DAB’s medarbejdere, da de torsdag 28. august var på en dagslang tur rundt i forskellige almene boligafdelinger. Her fik alle – også de DAB medarbejdere, der tilbringer de fleste af deres arbejdsdage 'inden for murene' på Finsensvej lejlighed til at få et dybere indblik i boligafdelingernes hverdag og aktuelle udfordringer.

Første stop var Ballerup almennyttige Boligselskabs afdeling Grantoften og her fortalte arkitekt Peter Køhlert Olesen fra DAB’s anlægsgruppe om den store renovering af afdelingens højhuse, som forestår, og selskabs- og afdelingsformand, Jette Fesner, viste rundt i afdelingen og fremviste blandt andet den nyligt anlagte motionsgade, som ligger mellem afdelingens rækkehuse.

Herefter gik turen til passivhusene Søtoften, som også hører til BaB. Afdelingsformand Marianne Ravn Olsen havde gæstfrit slået dørene op for de omkring 200 DAB medarbejdere, som behørigt iført blå sutter lod sig imponere af, hvor flot man kan bo alment. Arkitekt Bert Ferro Frandsen fortalte om hele passivhusprojektet og de udfordringer og fordele passivhuse byder på.

Undervejs på busturen blev der også lejlighed til at beskue andre afdelinger fra diverse selskaber.

I Gladsaxe almennyttige Boligselskabs nybyggede afdeling Bytoften blev der nydt en sandwich og en vand og her berettede arkitekt Torben Andersen om Bytoftens historie lige fra opførelsen i efterkrigstiden over nedrivningen af de 'midlertidige' boliger til opførelsen af den genfødte afdeling, som de første beboere flyttede ind i for et års tid siden.

Dagen afsluttedes med at alle DAB’s medarbejdere samledes omkring et oplæg om arbejdet med DAB’s fremtidige strategi for årene 2014 – 2017. Alt i alt en lærerig dag, hvor samtlige DAB’s medarbejdere fik udbygget deres kendskab til de almene boligafdelingers virkelighed.

29.aug.2014/neg

Billedtekst: Trængsel i Bytoften da mere end 200 medarbejdere fra DAB torsdag var på besøg i almene boligafdelinger.